فلاحی در گفت وگو با پارلمان ایران دات كام مطرح كرد

در اتفاقات اخیر نیروی انتظامی اجازه استفاده از سلاح نداشت

در اتفاقات اخیر نیروی انتظامی اجازه استفاده از سلاح نداشت

به گزارش پارلمان ایران دات کام، یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به اینکه «در اتفاقات اخیر نیروی انتظامی اجازه استفاده از سلاح نداشت»، اظهار داشت: به نیروی انتظامی گفته شده بود که «تا جایی که می توانید خودتان شهید شوید، اما به شما کشته تحمیل نشود».



سارا فلاحی در گفتگو با ایسنا در رابطه با پیشنهاد رئیس جمهوری در رابطه با اصلاح روندهایی نظیر گشت ارشاد در جامعه اظهار نمود: جمهوری اسلامی ایران دارای سیستمی باز است که قدرت پردازش داده های جدید را دارد و ما می توانیم در این سیستم باز، خیلی از ساختارهای موجود را اصلاح نماییم و مثل همه جای دنیا درصورتیکه در روندی که با آن جلو می رویم، ایرادی پیدا شد، می توانیم آنرا برطرف نماییم و خودمان هم این کار را می نماییم و لازم نیست دیگرانی بیایند و مطالبات مردم ما را تحریف کنند.

وی اظهار داشت: باید در خیلی از روندهای جاری در کشور تلاش نماییم تا اصلاحات لازم اعمال شود؛ این کار هم نباید شعاری باشد بلکه باید در عمل و بدون بوق و کرنا بنشینیم ساختارهای خویش را متناسب با انقلاب اسلامی اصلاح کنیم؛ مثلا ما شعارهایی نظیر عدالت، عقلانیت و معنویت داده ایم؛ باید ساختار بروکراسی و اداری استخدامی و همینطور سیاسی و اقتصادی مان را با این شعارها متناسب نماییم.
می توانیم روندی که رئیس جمهوری گفته است را با عقلانیت اجرایی کنیم
این نماینده مجلس با اعلان اینکه «شعارهای ما خیلی متعالی هستند اما ساختارهایی که باید آنها را اجرا کنند، کوچک هستند»، اضافه کرد: باید اصلاحاتی در این ساختارها انجام دهیم و می توانیم روندی که رئیس جمهوری گفته است را با عقلانیت اجرایی نماییم.
در مبحث عفاف و حجاب همه کنار نشسته اند و همه بار را بر دوش نیروی انتظامی انداخته اند
فلاحی در ادامه در رابطه با انتقاداتی که در رابطه با گشت ارشاد به شیوه فعلی در کشور مطرح می شود، تصریح کرد: بیشتر از ۳۰ نهاد فرهنگی داریم که همه آنها باید در موضوعات مختلف فرهنگی در جامعه کار کنند تا کار به جایی نرسد که ما در حوزه های فرهنگی با چالش های اساسی مواجه شویم. باید هر نهادی مسئولیت خویش را انجام دهد و بار مسئولیت بین نهادهای فرهنگی توزیع شود. نیروی انتظامی مسئول نظم و امنیت جامعه است و مسئولیت ارشاد بر عهده نهادهای فرهنگی نظیر مدرسه، دانشگاه، حوزه، وزارت ارشاد، رسانه ملی و... است؛ اما متاسفانه خیلی از این نهادها کنار نشسته اند و همه بار را بر دوش نیروی انتظامی انداخته اند.
پولی که برای نهادهای فرهنگی گذاشته ایم، کجا می رود؟
وی با انتقاد از عملکرد دستگاههای فرهنگی مسئول اضافه کرد: سوال من بعنوان یک نماینده اینست که بودجه ای که برای بعضی از نهادهای فرهنگی گذاشته ایم، کجا می رود؟ این نهادها باید بازخواست شوند که این پول ها به کجا می رود. خیلی از این نهادهای فرهنگی هم به گوشه ای رفته و خویش را قایم کرده اند؛ در حالیکه آنها باید بیایند پاسخ دهند، مگر می شود فردی را که طی ۳۰ سال نتوانسته اید ارشاد کنید، طی یک ساعت ارشاد کنید؟ البته بنده معتقد نیستم که نهادهای فرهنگی بخشی عمل کنند بلکه به کار ساختاری اعتقاد دارم و سایر نهادهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی هم باید هم زمان وظایف خویش را انجام دهند تا شاهد یک هارمونی سیستماتیک باشیم اما هم اکنون بحث روی اشتباهات نهادهای فرهنگی است.
قوانینی که مانع تسهیل در امورات و رضایت مندی مردم هستند، وحی منزل نیستند
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اعلان اینکه «بسیاری از قوانین که مانع تسهیل در امورات و رضایت مندی مردم هستند وحی منزل نیستند!» اظهار داشت: روند اینست که اگر ببینیم قانونی امکان دارد چالشی ایجاد نماید، باید مورد اصلاح قرار بگیرد؛ وقتی اصلاح ساختاری صورت گیرد، این مسائل هم خود به خود برطرف می شود.
در اتقافات اخیر نیروی انتظامی اجازه استفاده از سلاح نداشت
فلاحی همینطور در رابطه با عملکرد نیروی انتظامی در اتفاقات شهریور و مهر ۱۴۰۱ اظهار داشت: تعداد خیلی از نیروهای انتظامی شهید و جانباز شدند؛ آنها حاضر شدند شهید شوند اما در مقابل مردم از سلاح شان استفاده نکنند چون می گفتند که مردم در روبروی ما هستند و نباید در مقابل مردم مقابله نماییم.

به نیروی انتظامی گفته شده بود که «تا جایی که می توانید خودتان شهید شوید، اما به شما کشته تحمیل نشود»

وی در پاسخ به این پرسش که منظور شما اینست که نیروی انتظامی در اتفاقات اخیر حق تیر نداشته است؟ اظهار نمود: طبق نظر مقامات مسئول به آنها گفته شده بود که «حتی المقدور و تا جایی که می توانید خودتان شهید شوید، اما به شما کشته تحمیل نشود و حساب مردم معترض را از اغتشاشگران جدا کنید».
کم کاری نهادهای فرهنگی کشور هزینه های زیادی را به نیروی انتظامی و امنیتی تحمیل کرده است
این نماینده مجلس با تکیه بر این که اگر امروز اقتدار پلیس شکسته شود، درصورتیکه فردا دزد به خانه کسی برود، آن دزد دیگر از این پلیس پیروی نمی کند، اظهار داشت: باید آن طرف مبحث را هم مورد توجه قرار داد که کم کاری نهادهای فرهنگی کشور سبب شده که متاسفانه نیروهای انتظامی و امنیتی ما امروز هزینه زیادی را متحمل شوند و مشکلات زیادی ایجاد شود. ما نباید اجازه دهیم مطالبات مردم منحرف شود بلکه باید با مردم صحبت نماییم و به مطالبات شان پاسخ دهیم و اجازه ندهیم دشمن از آب گل آلود ماهی بگیرد؛ از سوی دیگر هم نباید مطالبات مردم که در قالب وعده های انقلاب اسلامی است را نادیده بگیریم.





منبع:

1401/08/04
10:41:36
0.0 / 5
431
تگهای خبر: سیستم , طرح , قانون , مجلس
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱