دكه نشریات؛

شماره جدید مدیریت ارتباطات در رابطه با هوش مصنوعی منتشر گردید

شماره جدید مدیریت ارتباطات در رابطه با هوش مصنوعی منتشر گردید

به گزارش پارلمان ایران دات کام، شماره ۱۶۰ ماهنامه مدیریت ارتباطات با پرونده ای در رابطه با حدود هوش مصنوعی و تفاوت ها و شباهت هایش با هوش طبیعی منتشر گردید و روی پیشخان آمد.



به گزارش پارلمان ایران دات کام به نقل از مهر، شماره ۱۶۰ ماهنامه «مدیریت ارتباطات» اخیرا با پرونده ای در رابطه با حدود هوش مصنوعی و تفاوت ها و شباهت هایش با هوش طبیعی منتشر گردید و روی پیشخان مطبوعات آمده است.
چندی پیش سلسله نشست هایی به همت مدرسه تردید در رابطه با مباحث میان رشته ای هوش مصنوعی برگزار شد و کوشید به سوالاتی از این دست پاسخ دهد که وقتی از هوش صحبت می نماییم، منظورمان چیست و خط مرز آن با مفاهیم همسایه همچون آگاهی، ذهن، احساسات و… کجاست؟ ملاک هوشمندی چیست و وقتی می گوئیم آیا هوش مصنوعی می تواند فکر کند، منظورمان از فکر کردن چیست؟ وقتی می گوئیم آیا می تواند احساس کند منظورمان از احساس چیست؟ و وقتی سوال مان اینست که آیا می تواند آگاه باشد، منظور از آگاهی چیست؟
در بخشی از پرونده شماره ۱۶۰ ماهنامه «مدیریت ارتباطات» متن مکتوب برخی از سخنرانی های سلسله نشست مذکور همچون سخنرانی کاوه بهبهانی، پژوهشگر و مترجم فلسفه، میثم محمدامینی، مترجم و پژوهشگر فلسفه علم، هاله عسگری نیا، دانشجوی دکتری فلسفه در دانشگاه توئنته هلند، سعیده بابایی، پژوهشگر حوزه اخلاق هوش مصنوعی، ابوطالب صفدری، پژوهشگر حوزه اخلاق و فلسفه فناوری و یاسر خوشنویس پژوهشگر مطالعات علم و فناوری آمده است، سخنرانی هایی که در آنها سعی شده است پرسش هایی بنیادین بررسی شود.
دیگر مطلب این شماره از «مدیریت ارتباطات» گفتگوی امیرعباس تقی پور، مدیرمسئول ماهنامه با هادی خانیکی، استاد علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی است. خانیکی «گفت وگو» را بهترین راه علاج دردهای جامعه می داند، هرچند منظورش از این نوع گفتگو، برخورداری طرفین از شرایط یکسان است؛ گفت و گویی که تاکید می کند باید اطمینان حاصل نماییم افرادی که بعنوان صاحب نظر دعوت می شوند، گفتگو را القای حقیقتی از قبل تعیین شده در نظر نگرفته باشند. خانیکی در این گفتگو به سوالاتی همچون اینکه «آیا گفتگو در ایران به انسداد رسیده است یا خیر؟» پاسخ داده است.
از جمله دیگر مطالب شماره ۱۶۰ ماهنامه «مدیریت ارتباطات» مطلبی از میلاد نوری، مدرس و پژوهشگر فلسفه با عنوان «توده های بی شکل» است که در آن به این سؤال پاسخ داده است که رسانه چه طور افراد با هویت های جدا و منفرد را به جماعتی همگن تبدیل می کند؟ همینطور رضا شاه نظر، آشنایی با پایتون و مزایای استفاده از آن در علم داده را در مطلبی با عنوان «این ابزار دوست داشتنی» بررسی نموده است.
شماره ۱۶۰ ماهنامه «مدیریت ارتباطات» در ۵۹ صفحه و قیمت ۱۲۰ هزار تومان عرضه شده است.


منبع:

1402/07/09
08:41:01
0.0 / 5
231
تگهای خبر: پرونده
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲