دكه نشریات؛

جهان کتاب جدید با مطلبی درباره ی پایان غرب و نظم نوین جهان چاپ شد

جهان کتاب جدید با مطلبی درباره ی پایان غرب و نظم نوین جهان چاپ شد

پارلمان ایران دات کام: شماره 403 ماهنامه جهان کتاب با مطالب و مقالاتی چون وقتی چین بر جهان حکم می راند؛ پایان غرب و زایش نظم نوین جهانی نوشته مارتین ژاک منتشر گردید و روی پیشخان آمد.



به گزارش پارلمان ایران دات کام به نقل از مهر، شماره ۴۰۳ ماهنامه «جهان کتاب» ویژه بهمن و اسفند ۱۴۰۲ بتازگی انتشار یافته و روی پیشخان آمده است.
این شماره از مجله مذکور با مطالبی چون «عروس آبی پوش» نوشته پرویز دوایی؛ «قاب عکس» نوشته علی خزاعی فر؛ «خاطرات لباسی» نوشته احمد اخوت؛ «دفتر با معنی» نوشته سیدعلی آل داود؛ «کدام هویت: مشتری یا شهروند؟» نوشته معصومه علی اکبری؛ «سوسیالیسم از نظریه تا آستانه عمل» نوشته فرخ امیرفریار، «از سیاست مغز تا آگاهی سیاسی» نوشته محمدمهدی مقیمی زاده؛ سکونی برای جهانی بی قرار» نوشته طه رادمنش؛ «واپسین جنگ بی حاصل» نوشته مجید رهبانی شروع می شود.
از دیگر مطالب منتظره این شماره از ماهنامه جهان کتاب می توان به «شهادت نامه زوال سنت ها» نوشته حمید نامجو؛ «اشتراک های غیر تصادفی» نوشته مرضیه کهرانی؛ «باز هم او را صدا بزن» نوشته نرگس قندیل زاده؛ «تک نگاری گوشه ای از آذربایجان زرخیز» نوشته طلیعه خادمیان؛ مجموعه آثار خلیل جبران؛ «ویرایش در عصر قاجار» نوشته مشترک عبدالحسین آذرنگ و مروارید رفوگران؛ «عبدالحسین سپنتا و گرایش تمدنی اش به ایران و هند» نوشته کامیار عابدی اشاره نمود.
«یادی از دو ایران شناس فرانسوی: ژان اوبن و ژان کالمار» نوشته نادر انتخابی؛ «فرهنگ نویس ارتش سرخ: یادی از گرانت واسکانیان» نوشته محسن شجاعی؛ «چارلز امبرز استوری» نوشته چارلز ملویل؛ «در حوالی کتاب: مارگارت اتوود» نوشته مژده دقیقی؛ «و بالاخره انجمن: اقدامات اجتماعی و جمعی نویسندگان کودک» نوشته سیدعلی کاشفی خوانساری؛ «هزار و یک داستان» نوشته زری نعیمی؛ معرفی کوتاه؛ تازه های بازار کتاب توسط فرخ امیرفریار؛ نامه ها؛ درگذشتگان و نمایه سال بیست و هشتم از دیگر مطالب منتظره شماره ۴۰۳ جهان کتاب هستند.
در قسمتی از این ماهنامه معرفی کوتاهی از کتاب هایی همچون «نمایشگهی باشد این روزگار؛ بازخوانی فاجعه اولتیماتوم روسیه به ایران» نوشته آرمان نهچیری؛ «خاطرات هر کجا» نوشته فرهاد طاهری، «مذهب و طریقت ها در ترکیه» نوشته عبدالباقی گولپینارلی و ترجمه داود وفایی، «زیستن در جهان دوپاره؛ مغز پژوهی در نقد زیست - جهان موجود» نوشته عبدالرحمن نجل رحیم؛ «وقتی چین بر جهان حکم می راند؛ پایان غرب و زایش نظم نوین جهانی» نوشته مارتین ژاک و ترجمه سیدرحیم تیموری؛ «بزم چخ ریسون؛ فرهنگ عامه روستای حسین آباد رستاق یزد» نوشته حبیب الله رضایی با مقدمه سیدمحمود الهام بخش؛ «مرده سوزی» نوشته گابریل مارسل و ترجمه هانیه رجبی انجام شده است.
در قسمتی از مطالب این ماهنامه آمده است؛
ایرج افشار نگارش خاطرات خودرا سه چهار سال پیش از درگذشت شروع کرد و نام آنرا این دفتر بی مدلول گذاشت. آن روزها، یعنی هنگام نوشتن روزنامه خاطرات، سه شنبه ها به دایرةالمعارف بزرگ اسلامی می آمد و در دفتر خود واقع در گنجینه پژوهشی ایرج افشار گاه سرگرم نگارش مطالب و یادداشت ها برای تکمیل کتاب ها و مقالاتش می بود. اما بیشتر وقت او مصروف راهنمایی مراجعه کنندگان جوان از داخل و خارج مرکز و رهنمود به نویسندگان دایرةالمعارف می شد. سه شنبه ها من نیز همیشه آنجا بودم و یکی از وظایف خودرا که هیچ گاه تعطیل بردار نبود و فراموشم نمی شد دیدار با ایشان بود، گاه به تنهایی و گاه با دوستان.
اتفاقاً چند بار از نوشتن خاطرات روزانه و این که آنرا «دفتر بی معنی» می خواندند سخن به میان آمد. من همیشه مخالف این نامگذاری بودم و مکرر از ایشان خواهش و درخواست می کردم که نامی دیگری برای آن برگزینند که با مسمی باشد. برای اینکه این خاطرات در حقیقت اطلاعات بسیار با مدلول بود. اما شادروان افشار همیشه لبخند می طزدند و می گفتند همین نام خوب است.
این مجله با ۸۱ صفحه و قیمت 100 هزار تومان منتشر گردید.


منبع:

1403/02/01
12:29:46
0.0 / 5
115
تگهای خبر: حكم
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴