سفارش های یك عضو كمیسیون بهداشت برای سفر در شرایط كرونایی

سفارش های یك عضو كمیسیون بهداشت برای سفر در شرایط كرونایی

یك عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تكیه بر ضرورت سختگیرانه پروتكل های بهداشتی در وسائل حمل و نقل مسافر برون شهری اظهار داشت: در شرایط فعلی مردم تا حد امكان از انجام سفر پرهیز كنند چون احتمال مبتلا شدن به كرونا در آن زیاد است، ولی در صورت لزوم لازم است وسائل حمل و نقل مسافر برون شهری پروتكل های سختگیرانه ای را رعایت كند.


جلیل میرمحمدی در گفتگو با ایسنا، ضمن اشاره به جلسه امروز ستاد ملی مبارزه با کرونا برای تصمیم گیری در مورد تعطیلی دو هفته ای بعضی از شهرهای کشور اظهار داشت: امیدوارم تصمیم امروز عملیاتی و اجرایی باشد. خیلی از متخصصین تاکید دارند که با عنایت به شرایط حاکم بر درمان در بیمارستان ها دو هفته قرنطینه کامل ضروری می باشد، اما برای این تصمیم باید همه جوانب امر سنجیده شده و زیرساخت های حداقلی را آماده کرد تا این تصمیم عملیاتی و شدنی باشد.
وی افزود: هم اکنون محدودیت های فعلی شامل نانوایی، سوپرمارکت، مراکز بهداشت و درمان نمی گردد که حضور پرتراکم مردم در این مراکز به صرف داشتن ماسک به معنای ایمنی کامل نیست. به صورت کلی برای این که از مبتلا شدن به کرونا در بیرون از خانه ها مصون باشیم باید ماسک سه لایه مناسب بهره برده و فاصله حداقل یک و نیم متری در مراکز خرید و پرتجمع را داشته باشیم در این صورت ۹۸.۵ درصد ایمنی ایجاد می شود. پس خیال مان راحت نباشد که اگر ماسک داشته باشیم می توانیم در مراکز شلوغ حضور داشته و در مقابل کرونا مصونیت پیدا نماییم این اشتباه و خطرناک می باشد. البته که بیشتر از هر چیزی باید تا حد امکان از ترددهای غیرضروری پرهیز کرد.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی انجام سفر در شرایط فعلی شیوع گسترده کرونا را اقدامی خطرناک دانست و اظهار نمود: امکان دارد یک فرد ناقل بدون علامت باشد و فردا بامداد یکباره در بیمارستان بستری شود. آن فرد به علت نداشتن علایم بیماری قابلیت ابتلای افراد دیگری را دارد پس اگر این فرد به سفر رود می تواند افراد زیادی را مبتلا کند و برعکس این مورد هم صدق می کند یعنی افراد به سفر می روند، اما با ناقلان بی علامتی در ارتباط هستند که در نتیجه آن مبتلا شدن به کرونا است بنابراین باید از سفرهای غیرضروری اجتناب کرد.
وی افزود: برخی به سفرهای آخر هفته عادت دارند، این وضعیت برای شرایط غیر از وجود کرونا مطلوب است ولی حالا باید از سفرهای غیرضروری اجتناب کرد تا به کرونا مبتلا نشد.
میرمحمدی در عین حال اظهار داشت: برخی افراد برای موارد ضروری مجبور به انجام سفر هستند در این شرایط باید تمامی کادر پرواز پروتکل های بهداشتی را رعایت نمایند که این شامل تمامی تیم پرواز می شود. وقتی که مقرر است پرواز صورت گیرد مسافران ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در کابین هواپیما منتظر هستند آن هم در یک محیط کوچک که چندین انسان حضور دارند. این وضعیت در زمانی تکرار می شود که پرواز به مقصد رسیده و مقرر است مسافران بیرون بروند. باید تمهیداتی اندیشیده شود تا معطلی مسافران در کابین هواپیما به کمترین زمان ممکن برسد.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: درباره ی استفاده از اتوبوس های بین شهری هم باید تعداد مسافران به حداقل رسیده و حتما ماسک داشته باشند. درباره قطار هم باید همین شرایط رعایت شود، یعنی مسافران در کوپه ها با حداقل ظرفیت حضور داشته و از سوار کردن مسافران دارای علایم کرونا اجتناب شود همینطور از سرویسهای بهداشتی داخل قطار هم خیلی کم استفاده گردد و استفاده از دستگاه تب سنج و دستگاه اکسیژن خون هم ضروریست.



1399/08/24
22:46:34
5.0 / 5
1309
تگهای خبر: مجلس , مجلس شورای اسلامی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱