مخالف وزیر پیشنهادی اطلاعات

رضوانی: آیا ترک فعل ها در زمینه مبارزه با مفاسد در دوران مسئولیت خطیب قابل دفاع است؟

رضوانی: آیا ترک فعل ها در زمینه مبارزه با مفاسد در دوران مسئولیت خطیب قابل دفاع است؟

پارلمان ایران دات کام: نماینده مردم تهران در مجلس در مخالفت با سید اسماعیل خطیب، وزیر پیشنهادی اطلاعات مدعی شد: آیا ترک فعل ها در زمینه مبارزه با مفاسد در دوران مسئولیت ایشان قابل دفاع است؟ آنچه مخالفان مطرح نمودند این است که ایشان علیرغم توانایی بالا بموقع وارد نمی گردد.


به گزارش پارلمان ایران دات کام به نقل از ایسنا، غلامحسین رضوانی در جلسه علنی بامداد امروز(یکشنبه) مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی اطلاعات اظهار داشت: حدود ۲۵ ساعت وقت جهت بررسی سید اسماعیل خطیب صرف کردم. میران توقعات قانونی ما، شرایط احراز را تعیین می کند. میتوان به حداقل اکتفا کرد یا سراغ بهترین گزینه رفت.
نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم ضمن اشاره به اهمیت مبارزه با فساد اقتصادی، خنثی کردن عملیات های دشمن و مبارزه با تروریسم اظهار داشت: هر چه در انتخاب فردی با شرایط احراز حداکثری دقت بیشتری نماییم، به موفقیت نظام کمک بیشتری کرده ایم چونکه نقش وزارت در اصلاح سایر دستگاهها کاملا بی بدیل و منحصر به فرد است.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار داشت: شخصیت آقای خطیب حتی از نظر مخالفین، سالم، هوشمند و مجاهد است. تعریضی از جانب مخالفان به ایشان ندیدم؛ چیزی که بعضی به ناحق تلاش در انتساب آن به مخالفین دارند. سخن از خوب و بد در تصدی این امر نیست. صحبت از خوب و خوب تر است. هر گونه کوشش برای عرضه تصویری غیر از آن خلاف واقع و کذب است. برچسب زدن به کسانی که با وزارت ایشان مخالفت می کنند، برخلاف انصاف، وجدان و بر خلاف منویات رهبری است. ایشان همواره بر لزوم انجام وظایف در ساختارهای قانونی تاکید کردند.
وی اضافه کرد: افراد هر گروهی در مقام رأی دادن امکان دارد با هم همراهی داشته یا نداشته باشند. تلاش ناجوانمردانه نشریات رسوایی که در ماجرای برجام خباثت خویش را در قلب واقعیات نشان دادند نباید باعث اشتباه فردی از ما شود. آیا بروز مفسده های نسبتا بزرگ توسط بعضی مدیران هر چند اندک یا تصدی بعضی سمت های مهم توسط عناصر ناصالح سوال برانگیز نیست؟ اگر افرادی بدون داشتن شرایط لازم در سمت های کلیدی طی سنوات متمادی و علیرغم آمد و شد با گرایشات سیاسی مختلف، همچنان مشاغل حساس را در قبضه داشته باشند، حق ریشه یابی داریم؟
نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: ایشان در کمیسیون به درستی گفتند که در طول زندگیشان کار اطلاعاتی کرده اند و می دانیم که چندین سال در حفاظت قوه قضائیه آن هم در دورانی که هویت روشن تر و اختیارات بیشتر پیدا کرده بود، رئیس بودند، اما اقدام موثری از ایشان مشاهده نشده است. آیا ترک فعل ها در زمینه مبارزه با مفاسد در دوران مسئولیت ایشان قابل دفاع است؟ آنچه مخالفان مطرح نمودند این است که ایشان علیرغم توانایی بالا بموقع وارد نمی گردد.
نماینده مردم تهران در مجلس افزود: می گویند خطیب اگر بخواهد، می تواند. من هم می گویم که پیش گیری و اقدام کنید. تعلل جایز نیست.
رضوانی از وزیر پیشنهادی اطلاعات خواست تا مواضعش در مورد اتفاقات سال ۱۳۸۸ را شفاف اعلام نماید.




منبع:

1400/05/31
12:02:21
0.0 / 5
934
تگهای خبر: برنامه , رهبری , طرح , قانون
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱