حاتمی:

دولت برای روزشمار سال پایانی اقدامات زمانمند تعریف كند

دولت برای روزشمار سال پایانی اقدامات زمانمند تعریف كند

یك عضو كمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: رهبری با اشاره به سه تا ۱۰۰ روز و یك ۶۵ روز، خواهان اقدامات زمانمند شدند. به نظرم مقام رهبری توقع عرضه گزارش را دارند.


حسین حاتمی در گفتگو با ایسنا در مورد بیانات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص یک سال پایانی دولت اظهار داشت: دولت، مجری اسناد بالادستی است. کشور ما، گرفتار انباشت قوانین معطله و اجرا نشده است. دولت در این یک سال می تواند به بایگانی قوانین رجوع کند و قوانین معطل یا ناقص اجرا شده را اجرایی کند.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه «سال پایانی دولت، می تواند سال جبران کمبودهای عملکردی اش باشد» اظهار نمود: رهبری با اشاره به سه تا ۱۰۰ روز و یک ۶۵ روز، خواهان اقدامات زمانمند شدند. به نظرم مقام رهبری توقع عرضه گزارش و بیلان کار را دارند.
وی با استناد به جلسه مجازی مقام معظم رهبری با نمایندگان مجلس هم اظهار داشت: من از فرمایش ایشان به قرینه استنباط کردم که خواستار گزارش های جز به جز دولت هستند. دولت باید کارنامه و برنامه عرضه کند و بدانند که در سپهر سیاسی ایران مورد قضاوت قرار خواهند گرفت.
حاتمی در مورد کم یا زیاد بودن زمان یک ساله دولت اظهار داشت: در اولیل انقلاب که رژیم طاغوت اسقاط شد و جمهوری اسلامی پایه گذاری شد. از همان ابتدا تا شروع جنگ تحمیلی ۱۷ ماه فرصت داشتیم اما هم نظام قبلی را برانداختیم هم نهادهایی مثل سپاه پاسداران، بسیج سازندگی، کمیته امداد را با عملکرد قابل دفاع تأسیس کردیم. ما تجربه حکومت داری در ان شرایط جدید را نداشتیم اما در ۱۷ ماه کارهای بسیاری انجام گرفت.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: مردمی که خاطرات اوایل انقلاب را به یاد دارند از پیشرفت های عمرانی و توزیع کالاهای اساسی در آن ۱۷-۱۸ ماه به نیکی یاد می کنند. حالا توانمندی ها و زیرساخت های ما به همراه تجارب حکومت داری به وفور پیشرفته تر شده است. دولت باید با تمام وجود پای کار بیاید. یک سال زمان کمی نیست می تواند قوه مجریه را به حد خوبی برساند و بخشی از نابسامانی ها و نارسایی ها را ترمیم ببخشد.



1399/06/10
15:28:52
5.0 / 5
1943
تگهای خبر: دولت , رهبری , مجلس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳