نعمتی اناركی با پارلمان ایران دات كام مطرح كرد؛

نمایشگاه رسانه های ایران باید جشنواره و رقابت هم داشته باشد

نمایشگاه رسانه های ایران باید جشنواره و رقابت هم داشته باشد

پارلمان ایران دات کام: عضو هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما می گوید اگر فقط هدف این باشد که تعدادی به نمایشگاه رسانه ها بیایند، جذابیت و دستاوردی ندارد. در کنار نمایشگاه، باید جشنواره نیز برگزار و رقابتی برپا شود.



داوود نعمتی انارکی عضو هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: تبادل اطلاعات و به نمایش گذاشتن آثار و تلاش روزنامه نگاران و گزارش نویسان، می تواند حرکتی رو به جلو برای رسانه ها ایران باشد. برگزاری نمایشگاه در هر زمینه ای با حضور رسانه های شرکت کننده و همراه با ارائه آثار و تولیدات در غرفه ها، موجب ایجاد هم گرایی در بین آنها می شود. در حقیقت این نمایشگاه، فرصتی می تواند باشد رسانه های مختلف دیدگاه های خودرا مطرح کنند.
وی اضافه کرد: در وهله اول باید علت برگزار نشدن این نمایشگاه در چند سال گذشته بررسی شود. در این چند سال؛ مطبوعات از ارائه محصولات خود محروم بودند. نمایشگاه مطبوعات قبلی و رسانه های ایران فعلی، البته نمایشگاه پیش رو؛ برای تولیدات و آثار مطبوعاتی نیست. اگر فقط همین مساله باشد، نه فقط چندان جذاب نخواهد بود بلکه با استقبال زیادی هم مواجه نمی گردد. باید اتاق فکری، پشت طرح برگزاری این نمایشگاه باشد و برگزارکنندگان روی این مورد تأمل بیشتری داشته باشد.
عضو هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما در ادامه اظهار داشت: باید از صاحب نظران و دست اندرکاران برای جذب مخاطب بیشتر در نمایشگاه، نظرخواهی کرد. اگر فقط هدف این باشد که تعدادی به نمایشگاه رسانه ها بیایند و از آنجا دیدن کنند، جذابیت و دستاوردی ندارد. در کنار نمایشگاه، باید جشنواره رسانه ها نیز برگزار گردد تا نویسندگان بتوانند با هم رقابت کنند.
نعمتی انارکی اظهار داشت: می توان پیشنهاد کرد رسانه ها از مخاطبان خودشان دعوت کنند تا خودشان مبلغ نمایشگاه باشند. آنها می توانند از مردم بخواهند همراه با بازدید از غرفه ها، درباره ی آثار آنها نظر بدهند و بحث و گفت و گو داشته باشند. این شیوه علاوه بر جذب مخاطب، هم گرایی و تعامل را در نمایشگاه بوجود می آورد.
وی درباره ی جایگاه مطبوعات در حالی که فضای مجازی و افراد بطور مجزا تبدیل به رسانه مستقل شده اند، اظهار داشت: مسؤولیت اجتماعی رسانه های مکتوب بسیار بالا است و باید به شیوه های مختلفی این جایگاه را حفظ کنند. هم اکنون در همه جای دنیا شرایط یکسان است و گسترش فضای مجازی موجب کاهش تیراژ مطبوعات شده است. اما چیزی که معمول است، این است که رسانه ها باید خودشان را از حالت صرف اطلاع رسانی خارج کنند و به سمت تحلیل که برای مخاطب جذاب است گرایش پیدا کنند.
نعمتی انارکی در آخر اظهار داشت: روزنامه ها در روزگاری که با بی مهری روبرو هستند، همچنان می توانند به حیات خود ادامه دهند. البته دراین میان حمایت های دولتی باید نسبت به مطبوعات ادامه و افزایش پیدا کند. همین که کاغذ را به قیمت مناسب در اختیار روزنامه ها قرار دهند حمایت بزرگ و اثرگذاری است.»

1402/11/14
11:21:29
0.0 / 5
301
تگهای خبر: دولت , طرح , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱