عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی:
تمركزگرایی علمی در استان مركزی به مراكز علمی پژوهشی صدمه جدی می زند
به گزارش پارلمان ایران دات کام مرکزی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به این که در دنیا مراکز علمی و پژوهشی را در مناطق خوش آب و هوا تاسیس می کنند، اضافه کرد: تمرکزگرایی علمی در سطح استان مرکزی، به مراکز علمی و پژوهشی صدمه جدی می زند و موفقیت ها را می کاهد.
به گزارش پارلمان ایران دات کام به نقل از ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، حجت الاسلام علیرضا سلیمی در دیدار با سرپرست و معاونان پژوهشی و پشتیبانی جهاددانشگاهی استان مرکزی، ضمن اشاره به شنیده شدن زمزمه هایی در خصوص تعطیلی مرکز علمی کاربردی شهر نیم ور محلات اظهار نمود: درصدد رفع این مشکل هستم.
وی اضافه کرد: متاسفانه در استان مرکزی نسبت به مرکز علمی کاربردی شهر نیم ور کم لطفی شده و گزارش های استانی در تصمیم گیری برای این مرکز آموزشی نقش ویژه ای ایفا می کند.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه راه اندازی غیراصولی مراکز علمی در مرکز استان چاره مناسبی نیست، اضافه کرد: در سرتاسر دنیا مراکز علمی و پژوهشی را در مناطق خوش آب و هوا تاسیس می کنند؛ بنابراین تمرکزگرایی در استان به مراکز علمی و پژوهشی صدمه جدی می زند و موفقیت ها را می کاهد.
سلیمی با تکیه بر این که تنگ نظری برخی مسئولین استانی به کل استان صدمه وارد می کند، تصریح کرد: اگر دانشگاه های سطح استان مرکزی توسعه پیدا کنند بطور قطع به نفع مرکز استان خواهد بود.
وی همینطور به فعالیت مرکز علمی پژوهشی سنگ محلات هم اشاره نمود و اضافه کرد: باید در این حوزه پیگیری های لازم صورت پذیرد و با عنایت به ظرفیت ویژه سنگ در سطح منطقه، فعالیت این مرکز علمی پژوهشی در بخش سنگ بسیار موثر و لازم است.
دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی هم در این دیدار به فعالیت مراکز رشد واحدهای فناور محلات و نیم ور اشاره و اظهارکرد: این مرکز عرضه دهنده خدمات و ابزارهای مطمئن به کارآفرینان و واحدهای فناور نوپا و جوان در آغاز فعالیت آنها برای تبدیل نوآوری ها و دستاوردهای تحقیقاتی شان به محصولات دارای توجیه اقتصادی در زمینه های مختلف است.
وی افزود: با جذب منابع و حمایت بیشتر مسؤلان شهرستان از این مرکز، میتوان گام بلندی در جذب و حمایت بیشتر از صاحبان ایده، کسب و کارهای نوپا و اشتغال جوانان برداشت.
غفاری زاده در انتها با تکیه بر فعالیت مراکز آموزشی جهاددانشگاهی در دوره های کوتاه مدت و بلندمدت، تصریح کرد: جهاددانشگاهی در پرورش نیروی فنی، سابقه دیرینه داشته و مبنای آن در عرضه مدارک به هنرجویان و کارآموزان، سطح یادگیری افراد است.
گفتنی است، مرکز آموزش علمی کاربردی نیم ور در سال۱۳۸۶ با هدف توسعه علوم کاربردی متناسب با نیاز منطقه و شهرستان پایه گذاری شده و از آن زمان تابحال موفق به جذب دانشجو در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در رشته های مختلف شده است.
منبع: پارلمان ایران دات كام
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب