استاندار:

ستاری به استان مركزی سفر می كند

ستاری به استان مركزی سفر می كند

مرکزی استاندار مرکزی با اشاره به سفر قریب الوقوع دکتر ستاری به استان، اظهار داشت: اساسا با حضور دکتر ستاری و برخی از دانشجویان استان، مباحث مربوط به پشتیبانی از مقالات و استارت آپ ها مطرح می شود.


سید علی آقازاده به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو در گفت وگوی زنده اینستاگرامی با دانشجویان به سوالات و مطالبات دانشجویان پاسخ داد.
وی درباب موارد مطرح شده توسط دانشجویان در مورد آلایندگی صنایع بیان کرد: استقرار صنایع در استان در همان روزهای ابتدایی در دهه ۴۰، ۵۰ و ۶۰ تا امروز همراه با مطالعات مناسبی نبوده، البته از استقرار این صنایع بزرگ مانند پتروشیمی، پالایشگاه و نیروگاه و مجتمع آب سنگین در استان دفاع می کنم.
وی اشاره کرد: استقرار این صنایع در نقطه فعلی استان قابل دفاع است چونکه در دهه ۶۰ و جنگ تحمیلی، کشور نمی توانست صنایع را معطل نگه دارد، همین طور سران کشور در آن دوران تصمیم گرفتند که صنایع مهم در مرکز کشور و نزدیک به پایتخت مستقر باشند تا کمتر در کمین تهدیدات دشمن باشند.
آقازاده اشاره کرد: درست است که پتروشیمی و پالایشگاه سالانه ۷ میلیون مترمکعب آب مصرف می کند و شاید اگر این روزها تصمیم بر راه اندازی این صنایع بود باید به سمت یکی از بنادر و یا دریاها می رفتیم و از آب فلات مرکزی، دشت اراک و شازند و سفره های آب زیرزمینی استفاده نمی شد، اما به هر حال این صنایع در این نقطه راه اندازی شده اند.
وی با تاکید بر اینکه صنعت و کشاورزی در استان مرکزی دو بال توسعه هستند، اضافه کرد: امسال ۴۰۰ هزار تن برداشت گندم در استان صورت گرفت و بیش از ۳۵۰ هزار تن آن از کشاورزان خریداری شد. در صنعت این استان ۱۴۰ هزار نفر و در کشاورزی ۱۰۰ هزار نفر مشغول به کار هستند و این دو ظرفیت، فرصت اقتصادی، توسعه ای و شغلی این استان قلمداد می شوند.
استاندار مرکزی اشاره کرد: با وجود همه ظرفیت ها در استان هنوز از این پتانسیل ها به خوبی استفاده نشده است، در دانشگاه های استان دانشجویان و پژوهشگران با ظرفیت و مستعدی حضور دارند که می توان در حوزه های مختلف مانند نوآوری در صنایع، نوسازی صنایع، استقرار صنایع مختلف از پتانسیل آنها بهره برد.
وی افزود: برای استفاده از این ظرفیت برنامه هایی در دستور کار است و طی یک سال اخیر برنامه های خوبی هم تنظیم شده است.
آقازاده با اشاره به سفر دکتر ستاری معاون علمی رئیس جمهوری به استان مرکزی در شنبه آینده، اظهار نمود: با حضور دکتر ستاری و برخی از دانشجویان استان نشستی خواهیم داشت تا درباب پشتیبانی از مقالات و استارت آپ ها رایزنی های لازم صورت گیرد.
وی در پاسخ به سوال علیرضا ضامنی دانشجوی حقوق دانشگاه علمی و کاربردی اراک درباب افزایش سطح مقطع تحصیلی در این دانشگاه اظهار نمود: افزایش سطح مقطع تحصیلی از کارشناسی به بالا نیازمند اصلاح اساسنامه دانشگاه است و هم اکنون سطح تحصیلی کاردانی و کارشناسی در این دانشگاه تعریف شده است، همین طور اینترنت برای آموزش این دانشگاه ضمانت شده است که رایگان باشد و اگر هم اکنون چنین موردی مهیا نیست دانشگاه حتما پیگیر موضوع خواهد بود.
استاندار مرکزی با اشاره به فعال بودن دفتر کارآفرینی دانشگاه جامع علمی و کاربردی در مرکز استان که به دانشجویان خدمات رایگان ارائه می کند، در پاسخ به سوالات محمدی دانشجوی دانشگاه فرهنگیان اراک درباب کمبود امکانات در این دانشگاه بیان کرد: اساسا شرایط کنونی دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی در شان دانشجویان این دانشگاه نیست و از وضعیت کنونی شرمنده و عذرخواهیم. همه ما برای بهبود شرایط در تلاشیم، اما منابع اعتباری کم است. از نظر کلاس، فضای آموزشی، امکانات رفاهی، فرهنگی، ورزشی شرایط این دانشگاه در شان معلمین آینده این استان نیست بنا بر این در استان در تلاش هستیم تا شرایط را بهبود ببخشیم.
وی ادامه داد: البته از سال قبل تا حالا اقداماتی انجام شده است، اما هنوز در حد و اندازه این دانشگاه نیست و امیدواریم برای سال آینده قسمتی از مشکلات حل شود کما اینکه قسمتی از اعتبار مورد نیاز برای راه اندازی سال ورزشی تامین شده است و برای خوابگاه دانشجویی دانشگاه فرهنگیان نیز برنامه های خوبی را ترتیب داده ایم.
استاندار مرکزی در پاسخ به درخواست های احمد صباغی دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص تامین امکانات حفاظتی و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم، با اشاره به فداکاری و ایثار کادر درمان و پرسنل بیمارستان ها و دانشگاه های علوم پزشکی و در پیش بودن روز پرستار، اظهار داشت: استان مرکزی با انسجام خوب در مقابله با کرونا موفق شد که طرح های مناسبی را که شاید برای نخستین بار در کشور مطرح می شد، اجرائی کند، اما متاسفانه همچنان افرادی هستند که پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کنند، هر چند که وضعیت نسبت به روزهای قبل بهتر شده است، اما با رعایت پروتکل ها توسط همین اقلیت ها نیازی به تعطیلی مشاغل و ممنوعیت تردد و محدودیت ها نیست.
وی بیان کرد: برخی افراد در ایام اول این بیماری را ساده گرفتند، اما دائما شاهد تغییر رفتار ویروس بودیم که تا حالا جان ۵۰ هزار نفر را در کشور گرفته و میلیون ها نفر در جهان نیز به ویروس مبتلا شدند. کرونا به سرعت در حال درنوردیدن جهان است و جان افراد بسیاری را گرفته است. اگر باردیگر به پیک بزرگی بخوریم اساسا کادر درمان توان لازم برای خدمت رسانی را نخواهند داشت و اعمال این محدودیت ها برای حفظ بیشتر جان مردم و ایجاد تنفس و استراحت برای کادر درمان است.
آقازاده در پاسخ به سوالات و نقدهای خشایار یعقوبی دبیر شورای صنفی و رفاهی دانشجویان دانشگاه اراک که نقدهایی درباب عدالت آموزشی، کمبود امکانات لازم برای آموزش مجازی، رایگان نبودن اینترنت دانشجویی، مشکلات خوابگاه های پسران و دختران و حمل و نقل دانشجویان و امنیت خوابگاه دخترانه الزهرا(س) داشت، اظهار نمود: از سال قبل تا حالا اتفاقات بزرگی در دانشگاه اراک رخ داده است، این دانشگاه در طول سه دهه اخیر در کوشش برای ستاندن سند برای مالکیت قسمتی از اراضی خود بود که بتازگی سند ۱۸۰ هکتار زمین متعلق به دانشگاه که در اختیارش نبود، دریافت شد و هم اکنون نیز ساماندهی مسیر منتهی به دانشگاه(سردشت) شامل ساماندهی مشاغل مختلف در راه این دانشگاه در دستور کار قرار دارد و آینده خوبی را متصور هستم.
وی ادامه داد: درباب خوابگاه نیز آسفالت مسیر در برنامه کاری وجود دارد تا با تامین قیر و کمک شهرداری مسیر رفت و آمد خوابگاه دانشگاه اراک را بهبود ببخشیم.
استاندار مرکزی در آخر گفت و گوی زنده خود با دانشجویان بیان کرد: به همه کامنت های دریافت شده که شامل انواع و اقسام مطالبات و درخواست ها همچون آسفالت خیابان ها، تمدید طرح پرستاران، جایگاه بودجه استان، فعالیت خانه جوان اراک، فعالیت پتروشیمی الوند، رسیدگی به وضعیت سنگ نگاره های تیمره، دغدغه صنف آرایشگاه ها و لباس فروشان، وضعیت سهام صنایع هپکو، آذرآب، واگن پارس و ماشین سازی، نبود نت در شهر صنعتی خمین، تعیین تکلیف ورود به آرامستان، تهیه تبلت برای دانش آموزان، وضعیت راه اندازی آزادراه تهران- جنوب، مسئله مسکن و... حتما پاسخ داده می شود و حتی در صورت لزوم با افراد تماس گرفته می شود.
به گزارش پارلمان ایران دات کام به نقل از ایسنا، در این نشست دکتر سعید حمیدی رئیس دانشگاه اراک درباب خوابگاه دانشگاه بیان کرد: قرارداد راه اندازی جاده خوابگاه به مبلغ حدود دو میلیارد تومان منعقد شده و در اوایل سال آینده جاده دسترسی به خوابگاه تمام می شود، در کنار آن تامین زیرساخت ها همچون آب و برق و گاز و تکمیل اتاق ها نیز در حال انجام می باشد و امیدواریم که سال آینده با حضور دانشجویان به بهره برداری برسد.



1399/09/16
20:41:57
5.0 / 5
1306
تگهای خبر: خدمات , طرح , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱