نماینده خاش:
کارگروهی برای جلوگیری از بحران آب در استان سیستان و بلوچستان تشکیل شود
به گزارش پارلمان ایران دات کام، نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قطعی آب در بعضی از مناطق شهرستان در طول چند روز گذشته، اظهار داشت: علاوه بر شهرستان خاش سایر شهرهای استان سیستان و بلوچستان نیز با چالش آبی پیش از فرا رسیدن فصل تابستان روبه رو شده و اگر سریع تر کارگروه ویژه ای برای آبرسانی تشکیل نشود در فصل تابستان با بحران آبی مواجه خواهیم شد.
اسماعیل حسین زهی در گفت و گو با ایسنا، با تأکید بر ضرورت توجه وزارت نیرو به تامین آب آشامیدنی مردم استان سیستان و بلوچستان، بیان کرد: امروز حتی تعدادی از محلات پرجمعیت شهرستان خاش آب آشامیدنی ندارند که باتوجه به وضع موجود لازم است که وزیر نیرو توجه جدی به آبرسانی در شهرستان خاش و استان سیستان و بلوچستان داشته باشد.
کمتر از ۳۰ درصد شهرستان خاش آب دارد
نماینده مردم خاش اظهار داشت: جمعیتی بیش از ۱۳۰ هزار نفر در زمینه آبرسانی مغفول مانده اند. هنوز که تابستان فرانرسیده کمتر از ۳۰ درصد شهر آب دارد. تعدادی از مناطق پرجمعیت حدود ۴ روز است که آب ندارند. نیاز است باتوجه به منابعی که در بودجه پیش بینی شده است، وزارت نیرو توجه ویژه ای برای آبرسانی به منطقه داشته باشد.
ایشان سپس با اعلان اینکه ما درخواست داریم تا کارگروهی برای جلوگیری از ایجاد بحران در فصل تابستان هرچه سریع تر تشکیل گردد، اظهار داشت: باید هرچه زودتر کارگروهی از وزارت نیرو به منطقه آمده و تدابیر لازم اتخاذ شود تا خدایی نکرده نارضایتی ایجاد نشود.
حقابه ایران از هیرمند باید مطابق پروتکل سریع تر داده شود
نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی، اشاره کرد: علاوه بر شهرستان خاش سایر مناطق استان از شمال گرفته تا مرکز استان با مشکل آبرسانی مواجهند. از آنجائیکه حق آبه ایران از هیرمند هنوز داده نشده در مرکز استان نیز این مشکل وجود دارد. دولت درحال رایزنی با افغانستان هست تا برمبنای پروتکل اولیه که به امضا رسیده، حق آبه ایران داده شود. باید تلاش شود تا این حق آبه سریع تر گرفته شود تا مرکز استان و سایر شهرها از این وضعیت بیرون رود.
ذخیره آبی استان سیستان و بلوچستان محدود است
حسین زهی اشاره کرد: ذخیره آبی که حالا موجود است تا کمتر از ۴ ماه دیگر را جواب می دهد اما منابع آبی شهرستان خاش از آب های زیر زمینی تامین می شود. باتوجه به خشکسالی های عدیده متاسفانه منابع آبی محدود شده و توجه جدی به آبرسانی به این مناطق نشده است. بسیاری از روستاها درحال خالی شدن از سکنه هستند چونکه آب ندارند. در صورتیکه ما می توانستیم در سنوات گذشته با کمترین هزینه این شهرستان ها را آبرسانی نماییم. ما منبع آبی داریم اما توجه کمتری به آبرسانی شده است. انتظار داریم دولت در عمل به این مساله توجه داشته باشد. نیاز است اعتباراتی که برای آبرسانی به شهرستان پیش بینی شده اختصاص داده شود.
منبع: پارلمان ایران دات كام
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب