پوشش متفاوت سیاست مدار معروف یک کت و شلوار غیر رضاخانی!

پوشش متفاوت سیاست مدار معروف یک کت و شلوار غیر رضاخانی!

پارلمان ایران دات کام: عکسی قدیمی از بازدید مصطفی میرسلیم از مرکز پژوهش و تحقیقات صنعت نفت را می بینید که در آن روزها پوششی متفاوت از پوشش امروزی اش داشت.


به گزارش خبرگزاری پارلمان ایران دات کام، عکس ذیل مربوط به سال ۱۳۶۸ است؛ سالی که مصطفی میرسلیم در دولت آیت الله هاشمی معاون تحقیقات رئیس جمهور بود و از مرکز پژوهش و تحقیقات صنعت نفت بازدید نمود. وی در کارنامه خود وزارت ارشاد دولت آیت الله هاشمی را نیز ثبت کرده است.
میرسلیم همین طور کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را نیز تجربه کرده و در فروردین ماه ۹۶ با پوشیدن لباس کارگری و حضور در ساختمان وزارت کشور کاندیداتوری خود برای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را اعلام نمود با تایید شورای نگهبان به رقابت با حسن روحانی، ابراهیم رئیسی، اسحاق جهانگیری، محمدباقر قالیباف، سید مصطفی هاشمی طبا پرداخت.
او که دو شعار «راستی و درستی» و «حق گرفتنی است» را در این انتخابات تکرار می کرد در شرایطی که اصولگرایان در اطراف رئیسی جمع شده بودند، تن به انصراف نداد و در نهایت با کسب کمتر از ۵۰۰ هزار رای از مجموع قریب به ۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار رای ماخوذه شکست خورد.
وی در نهایت در فهرست اصولگرایان در انتخابات مجلس ۹۸ قرار گرفت و راهی پارلمان شد و البته بارها بخاطر اظهاراتش درباره ی خودرو با حاشیه هایی روبرو شد.

کت و شلواری که از دوران وزارت همراه میر سلیم شد در گزارشی که مدتی پیش خبرگزاری ایسنا منتشر کرد، نگاهی به پوشش متفاوت میرسلیم کرده و نوشته بود؛ میرسلیم از معدود سیاست مدارانی است که پوششی متفاوت از دیگران دارد؛ او نیز مانند محمود احمدی نژاد که به سبب پوشیدن کاپشن، سبکی خاص در لباس پوشیدن یک رجل سیاسی ابداع کرده بود، از زمان حضور در وزارت ارشاد با پوشیدن نوعی کت و شلوار منحصر به فرد، از دیگر سیاسیون متمایز شده است؛ او درباره ی نوع پوشش خود می گوید که «تصمیم برای این پوشش به پیش از انقلاب برمی گردد؛ وقتی بنده به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شدم، بدنبال یک لباس بومی متناسب با فضای فرهنگی کشورمان بودم، برای اینکه کت وشلوار را رضاخان به ما تحمیل کرد؛ بدین سبب رفتیم سراغ تصاویر قدیمی پدران و اجدادمان و انواع نمونه های پوشش را درآوردیم تا این که به پوشش فعلی رسیدم؛ از آن روزی که پوشش فعلی را مناسب دیدم، این لباس را می پوشم و ماجرای این کت وشلوار همین است.»

۲۷۲۲۰


1402/08/07
09:14:20
0.0 / 5
648
تگهای خبر: دولت , مجلس
این مطلب پارلمان را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان پارلمان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
لینک دوستان پارلمان ایران دات كام
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها