سرلشکر باقری:
نیروهای مسلح در اوج آمادگی هستند
به گزارش پارلمان ایران دات کام، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: در ۴۸ ساعت گذشته بخش های زیادی از یگانهای نیروهای مسلح شامل سپاه، ارتش و فراجا مورد بازدید و ارزیابی من و همراهانم قرار گرفت که خوشبختانه وضعیت آمادگی نیروهای مسلح در اوج آمادگی است و نسبت به بازدیدهای گذشته پیشرفتهای قابل توجهی صورت گرفته است.
به گزارش پارلمان ایران دات کام به نقل از سپاه نیوز، سرلشکر محمد باقری در انتها سفر به استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه «من در ادامه ی سفرهای نوبه ای که به استان ها دارم، توفیق داشتم که در استان مهم سیستان و بلوچستان حضور پیدا کنم.» تصریح کرد: در ۴۸ ساعت گذشته بخش های زیادی از یگانهای نیروهای مسلح شامل سپاه، ارتش و فراجا مورد بازدید و ارزیابی من و همراهانم قرار گرفت که خوشبختانه وضعیت آمادگی نیروهای مسلح در اوج آمادگی است و نسبت به بازدیدهای گذشته پیشرفتهای قابل توجهی صورت گرفته و برنامه های مناسبی برای توسعه توان و آمادگی دفاعی و امنیتی تدوین شده و درحال اجراست.
وی ادامه داد: همینطور تصمیمات مناسبی برای پشتیبانی از نیروهای مسلح و رفع مشکلات اتخاذ شد، در مجموع وضعیت آینده نیروهای مسلح بسیار بهتر پیش خواهد رفت.
باقری در نخستین روز حضور در استان سیستان و بلوچستان هم از کارخانه ساخت دیوارهای بتنی، پاسگاه رزمی مرزبانی انتظامی در منطقه عمومی میرجاوه و پاسگاه مرزی نیروی زمینی سپاه در منطقه سراوان بازدید کرده و در جریان آمادگی و روحیه ی رزم نیروهای مستقر در پاسگاههای مرزی و آخرین روند تثبیت و انسداد مرزی قرار گرفته بود.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: انسداد مرزهای شرقی به منظور مواجهه با شرارت های گروهکهای تروریستی، پیشگیری از ترددهای غیرمجاز شهروندان بیگانه، قاچاق کالا و سوخت توسط مهندسی نیروی زمینی سپاه، با استفاده از اصول علمی و تجارب موفق به سرعت درحال پیشرفت است و از اولویتهای نیروهای مسلح می باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب