تحلیل عجیب نماینده مجلس از مذاکرات ایران و آمریکا

تحلیل عجیب نماینده مجلس از مذاکرات ایران و آمریکا

به گزارش پارلمان ایران دات کام، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس اظهار داشت: مذاکرات و تله ای که آمریکا طراحی نموده، چیزی جز فریب نیست. آنها به دنبال اجرای سناریویی هستند که از راه آن نارضایتی های داخلی را گسترش دهند، مردم را به خیابان ها بکشانند و سپس زمینه را برای حمله باردیگر فراهم آورند.


به گزارش پارلمان ایران دات کام به نقل از خبر آنلاین، محمد بیات عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در قسمتی از گفت و گو با خبرآنلاین اظهار نمود: به باور من، مذاکرات و تله ای که آمریکا طراحی نموده، چیزی جز فریب نیست. آنها بدنبال اجرای سناریویی هستند که بوسیله آن نارضایتی های داخلی را در کشور گسترش دهند، مردم را به خیابان ها بکشانند و سپس زمینه را برای حمله باردیگر به جمهوری اسلامی ایران فراهم آورند.»
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس مدعی شد: «هدف آنها حذف لایه حاکمیتی و ایجاد تقابل میان مردم است و در همین چارچوب هم تعاملاتی میان نتانیاهو و ترامپ درباره ی این مساله انجام شده است.»
باید وحدت در حوزه بین المللی ایجاد شود/ هر زمان ترامپ تهدید کرد ما از موضع صلح وارد شدیم عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی، در ادامه اظهارات خود ضمن اشاره به تحولات منطقه ای اظهار داشت: اگر همه کشور های منطقه ای در کنار هم جمع می شدند و یک ظرف آب روی سر اسرائیل می ریختند اسرائیل را آب می برد؛باید وحدت در حوزه بین المللی ایجاد شود.
بیات ضمن اشاره به سیاست خارجی ایران عنوان کرد: «موضع جمهوری اسلامی ایران در قبال آمریکا و اسرائیل باید موضعی هجومی باشد، نه انفعالی. هر زمان که دونالد ترامپ تهدید کرده، ما از موضع صلح و مذاکره وارد شده ایم.»


منبع:

1405/05/21
15:40:07
0.0 / 5
5
تگهای خبر: آنلاین , مجلس , مجلس شورای اسلامی
این مطلب پارلمان را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان پارلمان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها