نماینده ولی فقیه در سپاه:

خداوند مذاکره را نفی نکرده است

خداوند مذاکره را نفی نکرده است

به گزارش پارلمان ایران دات کام، نماینده ولی فقیه در سپاه اظهار داشت: دشمن برای ایجاد شکاف و از بین بردن انسجام جامعه از ابزارهای مختلف استفاده می کند؛ گاهی هم با استفاده از ادبیات دینی و حتی با عنوان دفاع از ولایت، افراد و جریان هایی را وارد میدان می کند تا انسجام جامعه را هدف قرار دهند.


به گزارش پارلمان ایران دات کام به نقل از خبر آنلاین، عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز (دوشنبه، ۲۵ مرداد) در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار اظهار داشت: شهدا برندگان واقعی همه میدان های جهاد هستند و شهادت برای آنان شکست نیست، بلکه اوج کامیابی و پیروزی است.
بنا بر روایت فارس، درادامه گزیده سخنان نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را میخوانید:
*خبرنگاری فقط انتقال خبر نیست، بلکه یک دفعه ارزشی بالاتر از خبررسانی دارد و خبرنگار می تواند در زمینه جهاد رسانه ای و تبیین حقیقت نقش آفرینی کند.
*جهاد تنها در میدان نظامی تعریف نمی شود و هر فرد متناسب با جایگاه و توانایی خود می تواند در یکی از عرصه های جهاد نقش آفرینی کند.
* خیلی از جنگ ها و تهاجم های دشمن در نهایت برای اثرگذاری در جنگ شناختی انجام می شود؛ هدف اصلی دشمن اینست که فرماندهی و هدایت فکری جامعه را در اختیار بگیرد.
* اگر دشمن نتواند با حمله نظامی بر کشور مسلط شود، تلاش می کند از مسیر دیگری وارد شود و آن، تصرف مغزها و قلب هاست. این همان خطری است که باید آنرا جدی گرفت.
*دشمن امروز جنگ ترکیبی را دنبال می کند و همزمان در زمینه های مختلف نظامی، امنیتی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی فشار وارد می کند؛ اما در بین همه این عرصه ها، جنگ شناختی اهمیت ویژه ای دارد.
* دشمن فهمیده است که با عملیات نظامی و فشار اقتصادی نمی تواند بر این سرزمین و ملت مسلط شود؛ بدین سبب به این نتیجه رسیده است که برای رسیدن به اهداف خود باید مغزها و قلب ها را تصرف کند.
* امروز دشمن در زمینه های مختلف با شکست ها و مشکلات جدی روبرو شده، اما با بهره گیری از جنگ شناختی تلاش می کند خویش را پیروز نشان دهد و واقعیت میدان را وارونه جلوه دهد.
* متاسفانه این جنگ شناختی در بعضی موارد حتی بر بخشی از نخبگان و مدیران داخلی نیز اثر گذاشته است؛ به شکلی که در اوج برخی پیروزی ها، عده ای گرفتار تفکر فروماندگی شده و تصور می کنند راهی جز کنار آمدن با دشمن وجود ندارد.
*خداوند مذاکره را نفی نکرده است، اما نباید مذاکره را با امید به آشتی و سازش با دشمن اشتباه گرفت؛ مذاکره ابزار است، نه هدف.
* دشمن برای ایجاد شکاف و از بین بردن انسجام جامعه از ابزارهای مختلف استفاده می کند؛ گاهی نیز با بهره گیری از ادبیات دینی و حتی با عنوان دفاع از ولایت، افراد و جریان هایی را وارد میدان می کند تا انسجام جامعه را هدف قرار دهند.
*دشمن تلاش می کند دستگاه تحلیلی نخبگان و معیارهای عقلانیت را تغییر دهد و همین طور گرایش های فرهنگی و اجتماعی مردم را بسمت مورد نظر خود هدایت کند.
*نباید اجازه دهیم دیگران برای ما تعریف کنند که چه چیزی پیروزی، شکست، موفقیت یا ناکامی است. شما در میدان جنگ قرار دارید و دشمن نیز با تمام توان در این میدان حضور دارد.
*دشمن با بهره گیری از انواع رسانه ها و ابزارهای هنری وارد میدان شده و میلیاردها دلار برای این عرصه سرمایه گزاری نموده است تا بر ذهن و ادراک جامعه اثر بگذارد.
* این حقیقت را باید همیشه به یاد داشته باشیم که تا آن زمان که در جنگ شناختی مغلوب نشده ایم، دشمن به هدف اصلی خود دست پیدا نکرده است و خبرنگاران و رسانه ها در ممانعت از این شکست، مسئولیت سنگینی بر عهده دارند.

به طور خلاصه، * متاسفانه این جنگ شناختی در بعضی موارد حتی بر بخشی از نخبگان و مدیران داخلی هم اثر گذاشته است؛ بشکلی که در اوج برخی پیروزی ها، عده ای گرفتار تفکر فروماندگی شده و تصور می کنند راهی جز کنار آمدن با دشمن وجود ندارد. *خداوند مذاکره را نفی نکرده است، اما نباید مذاکره را با امید به آشتی و سازش با دشمن اشتباه گرفت؛ مذاکره ابزار است، نه هدف.


منبع:

1405/05/26
13:22:24
0.0 / 5
3
تگهای خبر: آنلاین , اقتصاد , امنیت , نماینده
این مطلب پارلمان را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان پارلمان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها